Tuesday, January 4, 2011

preturi de UE, salarii de ..... romania

ok ...deci cam asa ceva suna titlul unui topic deschis pe un forum...

ideea e ca benzina s'a scumpit intr'un mod nesimtit.
dintr'un punct de vedere obiectiv( forumuri, stiri) preturile sunt egale sau chiar mai mari decat in alte state europene . asta chiar daca o treime din gazul pe care il folosim se fabrica chiar la noi in RO, unde preturile de productie sunt mult mai mici decat in afara....

dintr'un punct de vedere subiectiv? recunosc... mor de ciuda cand ajung la o benzinarie (imi vine sa iau pe cineva la bataie every freakin' time) , pentru ca in fiecare zi bezina devine din ce in ce mai scumpa... ma doare piciorul de fiecare data cand calc pedala de acceleratie...dar ce pot sa fac?

unii oameni inchid ochii. altii se arunca de pe cladiri incercand sa demonstreze ca tara asta se duce pe pu*a. pentru ca adevarul doare.

singura solutie care mi'a facut cu ochiul? boicotarea benzinariilor.

AICI aveti detalii despre aceste "actiuni" justificate


pe de o parte m'ar tenta sa ma duc ( impreuna cu grupuletul din linkul de mai sus) la o benzinarie si sa'mi exprim nemultumirea prin metode pasnice si SUPER ENERVANTE, pentru ca magnatii care fac deal'uri cu petrol efectiv isi bat joc de noi ( Vineri 7.01.2011 ora 16:00 se aduna lumea la Stadionul Emil Alexandrescu pentru un nou boicot).

pe de alta parte pot sa joc safe, sa nu ma bag in belele si nu mai stiu eu ce.
da' lumea care ma cunoaste stie ca nu sunt genul de om care sa taca din gura...pana una alta ma mai gandesc daca sa ma apuc de latrat in fata benzinariilor sau nu....

voi ce ati face?  comments
///
Ovidiu Sîrb